Kort om mig

Jag är civilekonom DHS, nästan klar (C-uppsats återstår) ”socialpedagog”, författare till två böcker (en faktabok om nätdroger och en självbiografi) samt föreläsare och debattör.

Född år 1968, uppvuxen i småländska Tranås. Uppväxten skedde tillsammans med min ensamstående mamma, Birgitta, som avled 1998.

Jag är singel och lever i Örebro, det första trivs jag med även om jag om stjärnan trillar ner framför mig skulle kunna tänka mig särbo, det senare trivs jag inte med men måste nog vänta tills månen trillar ner före jag kan ändra det.

Jag är utbildad civilekonom, Handelshögskolan i Stockholm, 247,5 hp. Fördjupning/inriktning mot ”Organisation och företagsledning” samt ”Marknadsföring”. C-uppsats: Internkommunikation under företagsfusioner. C-uppsatsen belönades med EFI:s stipendium för goda uppsatsprestationer.
Jag har också en oavslutad (pågående?, ca 150 hp avklarat) Socialpedagog-utbildning vid Mälardalens Högskola respektive Örebro Universitet. C-uppsats kvarstår.

Jag har arbetslivserfarenhet huvudsakligen inom försäljning, som säljare av IT-system och IT-tjänster, som Key Account Manager för dito (kund Skattemyndigheten, kontovärde ca 30 Mkr), som försäljningschef (Elektronisk handel, fd Sema Group). Men jag har även arbetat som såväl tidningsbud som brevbärare och telefonsäljare. Vidare har jag drivit ett par företag.

Jag är intresserad av litteratur, skrivande, datorspel, konst, historia, människor, politik mm.

Politiskt har jag en social liberal (medvetet särskrivet) utgångspunkt. Jag är uppvuxen inom, och präglad av, socialdemokratin (morfar och mamma politiskt aktiva med politiska förtroendeuppdrag från lokalt till nationellt) och har själv varit ordförande för Sävsjö MUF under ett år samt under mycket kort kuppartad karaktär även ordförande för Fria Moderata Handelsstudenter. I brytpunkten mellan socialt ansvarstagande och social omsorg samt upprätthållande av individens möjligheter och rättigheter, samt skyldigheter, ligger mina värderingar. Dock har jag inget politiskt parti som jag anser mig kunna engagera mig inom.

Om du gillade texten - bidra gärna genom att sprida den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *