Håll dig uppdaterad!

Vill du ha ett e-postmeddelande när jag har skrivit något nytt så ange din e-postadress i nedanstående formulär! Klicka sedan på ”Subscribe” för att starta prenumerationen, vill du avsluta din prenumeration klickar du på ”Unsubscribe” (för att undvika missbruk kommer du få ett bekräftelsemail som du behöver acceptera för att prenumerationen ska fungera).

[subscribe2]

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!

0 reaktioner till “Håll dig uppdaterad!”

 1. Jag är väldigt intresserad av dina åsikter när det gäller bruk/missbruk.Så skulle jag kunna få läsa din blogg? Eller vara prenumerant här?
  #är intresserad av allt inom detta #

  Tackar på förhand 🙂

  1. Tack! Just nu har jag en väldigt dålig lösning för det här med att kontrollera vilka som läser (jag kan själv inte ens läsa ”skyddade inlägg”), men jag funderar på att testa en lösning alternativt byta metod eftersom jag ju vill ha läsare…

   Hoppas att du har tålamod att kika tillbaka, och när jag väl har kommit på en bättre lösning kommer jag att skriva ett inlägg om det så åtminstone de som ”prenumererar på uppdateringar via ”Håll dig uppdaterad” kommer ju att få en automatisk pingning på när jag kommit på nått!

 2. Hej, läste din hemsida innan den var låst, men sluta när den blev låst men kollar din twitter med jämna mellanrum. Hur gör jag för att läsa det du skriver på hemsidan?
  Var under skoltiden en av alla hjärntvättade ungar som köpte allt vad skolan och dom som föreläste där sa om droger, blev bla då medlem i nykterhetsrörelsen. Känner idag en stor besvikelse på vad skola och samhälle sa till mig då. Nykterhetsrörelsen skulle jag vilja stämma, dom är fan farligare för samhället än en frisläppt Breivik. Så vill tacka dig för det du skriver och hoppas du och andra med KUNSKAP kring droger får mer utrymme i media istället för okunniga nollor som tex Kd:s Maria Larsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *