• magnus.callmyr@gmail.com

Granskning av SVT-artikel: ”Spice är en dödsdrog”

Granskning av SVT-artikel: ”Spice är en dödsdrog”

Updated: 7 december, 2016

RMV har nu korrigerat sitt uttalande enligt följande: "Av de dödsfall där Spice har bidragit till dödsfallet (7 fall under 2014 och 14 fall under 2015) har rättsläkaren bedömt att dödsorsaken var överdos av enbart Spice i 3 respektive 4 fall.". Det var ny information för mig och förändrar till del bilden jag ger i det ursprungliga inlägget, även om det visserligen, givet omfattningen av spicebruket 2014-2015, är väl få fall för att kalla spice för "dödsdrog". Kritiken mot artikel avseende källkritik och faktaunderlag tycker jag inte behöver förändras utifrån RMV-korrigeringen.

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

Lämna ett meddelande