• magnus.callmyr@gmail.com

Uppdatering om nätdroger/NPS

Uppdatering om nätdroger/NPS

OBS! Alla inlägg från den nämnda bloggen har flyttats över hit.

Jag vet inte riktigt om alla noterat att på högerkanten finns en RSS-ruta som visar de senaste inlägget jag skrivit på min blogg för ”Nätdroger & RC-droger” (min första bok om Nya Psykoaktiva Substanser). Om du inte noterat det tidigare så har du det nu! 😉

Igår skrev jag ett inlägg som kommenterar det nya förslag som regeringen i England kom med i onsdag, allt kriminalisera alla substanser utifrån effekt. Jag är ytterst tveksam till hur det kommer att fungera, dels i praktiken och dels utifrån att War on drugs inte varit särskilt framgångsrikt hittills.

I övrigt tipsar jag om den relaterade rutan till höger, min Facebook-sida om Nätdroger & RC-droger där jag förutom bloggens länkar även lägger ut en del av det som kommer in i mitt nyhetsflöde inom området. Gilla gärna sidan så kommer uppdateringar i ditt Facebook-flöde!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

Lämna ett meddelande