Debatt om spice på SvD Brännpunkt

Min replik till professor Fred Nyberg om spice finns idag på SvD Brännpunkt (refereras i papperstidningen i morgon).

Freds debattinlägg handlade i stort enbart om att angripa dem som vill ha en förändrad lagstiftning om cannabis. Jag försöker gå djupare och förklarar varför spice används samt ger några utkast till åtgärder mot spice.

Om du gillade texten - bidra gärna genom att sprida den!

En reaktion på “Debatt om spice på SvD Brännpunkt”

  1. Verkligen bra skrivet! Och lite mer insikt i ämnet än de som är fast i tankespåret att stigmatisera allt droganvändande till det extrema. Ingen mår bättre av att fasta i ett beroende och sen gång på gång kriminaliseras för det. Självklart finns det en gräns för vad samhället kan betala för varje person, men den väg vi är inne på nu är inte den rätta. Det är tragiskt att ungdomar söker sig till livsfarliga, osäkra droger istället för mer stabila eftersom de är så rädda för samhället….
    Jag skapade en undersökning för att få reda på vad folk tycker om legalisering av främst marijuana: http://www.plusett.nu/omrostning-4632/tycker-du-att-man-ska-legalisera-marijuana-i-sveri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *