• magnus.callmyr@gmail.com

Om Polisens kunskap om droger

Om Polisens kunskap om drogerHEMSIDAN UNDER OMBYGGNAD (inkl städning bland gamla inlägg)


Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

3 reaktioner på ”Om Polisens kunskap om droger

DanielPublicerat den  6:38 e m - Sep 17, 2014

Tack för en utmärkt genomgång av exakt hur märkligt deras inlägg var.

Som den drogliberala ungdom jag är (man blir sannerligen inte mer ungdom än 40-årig tvåbarnspappa) skrev jag också ett blogginlägg om saken, där jag i all ärlighet erbjuder polisen att hålla utbildning för dem kring psykedelier: http://wilby.nu/sv/letter-to-the-police-in-varmland/

Eftersom jag har bakgrund som journalist så var steget också rätt naturligt för mig att också höra av mig till de nyhetsredaktioner som okritiskt återgivit det som polisen sagt. Jag har skrivit till Expressen, Nya Wermlands-Tidning, Värmlands folkblad och P4 Värmland, men har inte fått någon respons från någon av dem. Det tycker jag är lite märkligt, faktiskt.

Allt gott till dig! Nu ska jag kika runt lite mer på din blogg 🙂

Polisen och Knark..? | svenssonsundranPublicerat den  4:33 e m - Sep 21, 2014

[…] Statistiken talar för sig själv.. Polisen gör ett ineffektivt arbete. Oavsett om de önskar det eller ej. Detta ligger i grund och botten på en betydligt mer komplicerad nivå. Exempelvis Sveriges lag om ”Noll tolerans för droger”. Konstigt att både dödssiffran och missbruknings-siffran är lägre i ex: Holland i jämförelse med Sverige. Och här ser vi endast en ökad trend medans i övriga länder så ser man en minskad. Mer info kan ni hitta här: http://www.magnuscallmyr.se/2014/09/16/om-polisens-kunskap-om-droger/ […]

F(u/e)lfakta inom drogområdet |Publicerat den  5:56 e m - Okt 10, 2014

[…] så har vi favoriten i repris, Polisens verksamhet. Det finns mängder av poliser i Sverige som gärna talar om droger, i media eller på skolor, problemet är att de i stort sett alltid sprider fel-/fulfakta och är […]

Lämna ett meddelande