• magnus.callmyr@gmail.com

Om nätdroger och den sanna glädjen (?)

Om nätdroger och den sanna glädjen (?)

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

2 reaktioner på ”Om nätdroger och den sanna glädjen (?)

patrik hornPublicerat den  5:25 e m - Jun 23, 2014

Ja Magnus. Du skulle tveklöst vara en FANATISK tillgång för hela området om de kunde ge dig en chans. Tyvärr tycks inte objektivitet och salighet vara eftertraktade egenskaper inom detta området. Det viktiga är att man inte går emot strömmen, hur fel floden än må rinna.

Jag är övertygad om att din plats inom området finns, men inte ännu. Men när polletten väl trillar ner hos berörda myndigheter, då kommer du och dina gelikar eftersökas med ljus och lykta.

    PiaPublicerat den  9:28 e m - Jun 26, 2014

    Jag vill bara säga…ge inte upp. Jag håller fullständigt med om att det behövs göras mycket åt nätdrogerna och det behövs verkligen kompetens. Många jättefina människor blir totalt förvandlade och förstörda av dem, bland annat min kille :'( Och jag känner mig helt hjälplös. Vill så gärna göra något men har ingen aning om vad jag kan göra. Skulle vilja spöa upp alla som tillverkar droger men tror tyvärr inte att jag är tillräckligt skrämmande 🙂

Lämna ett meddelande