Carnegie Institutet slår till igen

Så har då organisationen Carnegie Institutet slagit till igen. Troglodyterna vid Carnegie Institutet (en stiftelse nära kopplad till RNS) belönade Randi Mossige-Norheim för att hon i linje med institutets verksamhetsmål inte höll sig till vetenskaplig korrekt rapportering, för att hon struntade i källkritik i linje med institutets strävan att inte ha fritänkande journalister, för att hon osynliggjorde individer med missbruksproblem, för att hon kränkte dem och hjälpte till att späda på myterna kring substitutionsbehandling.

Så grattis Randi till detta pris (som ingen journalist med ryggrad skulle ta emot), ”synd” att det inte blev något Stora Journalistpris

Om du gillade texten - bidra gärna genom att sprida den!

0 reaktion på “Carnegie Institutet slår till igen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *