• magnus.callmyr@gmail.com

Silk Road 2.0 lanserat

Silk Road 2.0 lanserat

Idag, en dryg månad efter att FBI stängde ned Silk Road, öppnade Silk Road 2.0. På inloggningssidan fanns den bild som FBI lade ut på Silk Road, men med ändringen att texten ”This hidden site has been seized” (denna gömda sajt har beslagtagits) ersatts med texten ”This hidden site has risen again” (denna gömda sajt har rest sig igen).

silkroad22

När man loggat in på sajten möts man av ett meddelande från den nye ”Dread Pirate Roberts” (DPR) som bland annat innehöll budskapet ”De kan aldrig arrestera vår anda, vår idé och vår passion, om vi inte tillåter dem. Vi kommer inte tillåta dem.”. Texten innehöll även en kommentar om att säkerheten genomgått en total översyn. Huruvida det stämmer lär visa sig.

Redan första dagen fanns vid 20-tiden svensk tid 486 annonser som saluförde droger.

silkroad232

Hur många av dessa som var från Sverige kunde man inte ta reda på med hjälp av den enkla sökfunktion som fanns tidigare, dock skriver DPR i sitt välkomstmeddelande även att det återstår en del funktioner och förmodligen några buggar.

 

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

Lämna ett meddelande