• magnus.callmyr@gmail.com

Några ord om MDPV i Norrköping

Några ord om MDPV i Norrköping

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

2 reaktioner på ”Några ord om MDPV i Norrköping

Den obefintliga debatten om nätdrogerna |Publicerat den  1:11 f m - Nov 24, 2013

[…] Några ord om MDPV i Norrköping […]

pollyPublicerat den  12:52 f m - Mar 18, 2016

Mdpv är en skit drog. Har en far som är narkoman och han har tagit den drogen länge, hade ett uppehåll och körde igen och hamnade på intensiven i ett psykotiskt tillstånd. Det verkar ändå som att man väljer att bara släppa honom så länge han inte har fysiska besvär. Hur tänker man då, han e en fara för sig själv och andra men ingen verkar vilja ta tag i det. E less på att vården säger att vill han ha behandling så får han, men han vägrar och då får det vara liksom med återkommande besök.

Lämna ett meddelande