• magnus.callmyr@gmail.com

Legalisering och nätdroger

Legalisering och nätdrogerHEMSIDAN UNDER OMBYGGNAD (inkl städning bland gamla inlägg)


Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Legalisering och nätdroger

LikvideringPublicerat den  3:01 e m - Jul 28, 2012

Igen med denna legaliserings propaganda. Det finns en annan lösning som fungerar

Det är att införa dödsstraff för ALLA som använder och ALLA som säljer.

Och såklart det finns många missbrukar som inte förstår vad ordet ALLA betyder. Alla betyder alla som betyder 100%, det kvittar hur lite eller hur mycket man använder eller säljer hur länge eller hur kort tid man har brukat. Inför dödsstraff för ALLA som använder och ALLA som säljer så kommer man att lösa knark frågan.

  MagnusPublicerat den  3:28 e m - Jul 28, 2012

  När du skriver ”missbrukar”, menar du ”missbrukare” eller menar du ”många som missbrukar”? Jag förstår inte riktigt vad du skriver. Sedan är bisatsen i den femte meningen lite svår att förstå, missade du ett kommatecken? I övrigt borde du sär skriva lite mindre.

  Svar nr 2 till opublicerad kommentar:
  Kul att du kom tillbaka och försökte förklara vad du menar med ”ALLA”. Nu var det ju visserligen så att mitt svar inte var ett uttryck för att jag inte förstod vad du ville ha sagt, men tack för att du ansträngde dig och tog dig tid att skriva ett andra svar!

  bubbPublicerat den  1:24 f m - Jul 29, 2012

  Vem är du att uttala dig? jag tycker att du ska skita i vad folk sysslar med av egen fri vilja, det är verkligen inget du har att göra med över huvud taget.

Anon YmousPublicerat den  10:41 e m - Jul 28, 2012

Denna länken är underbar! http://www.fhi.se/Aktuellt/Nyheter/Folkhalsoinstitutet-foreslar-forbud-for-ny-livsfarlig-natdrog/

Speciellt sista meningen bevisar inkompetenser hos våra myndigheter då de vill kriminalisera 4-apb, 5-apb och 6-apb.
5- och 6-apb är fullt möjliga att kriminalisera. Men 4-apb? 4-apb är inte ens möjlig att framställa kemiskt av den anledningen att kol bara binder på 3 andra atomer, och för att placera syre-atomen på fjärde platsen hade det krävts ännu en bindning för kol.

Om man tittar på 5- och 6-apbs struktur så ser man skillnaden på dessa:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/5-APB_structure.png
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/6-APB_structure.png
Syre-atomen är förflyttad.

4-apb är då inte kemisk möjlig att tillverka med kunskapen om att kol inte har dessa egenskaper. Man skulle alltså behöva bryta mot oerhört många naturlagar och kvantmekaniska lagar för att göra detta möjligt! Men det är klart… svenska myndighetsutövare som jobbar för fhi har förmodligen inte klarat sig igenom grundskolan.

// Anonymous

  MagnusPublicerat den  11:31 e m - Jul 28, 2012

  Tack för ett klargörande från en kemikunnig person! Och inte bara det, utan även en komplettering till det jag försöker problematisera med bloggen, oavsett vad man kikar på, oavsett vilken teoribildnings vinkel man tar på myndigheternas verksamhet inom detta område, så är det inkompetens som står i centrum. Tänk om t ex de anhöriga till ovanstående avlidna skulle känna till det… Trist.

   Anon YmousPublicerat den  11:41 e m - Jul 28, 2012

   Håller med!
   Tragiskt till att börja med att dessa nya drogerna existerar, då de existerar nästan endast av anledningen till att de ”säkra” substanserna är kriminella.
   Mer tragiskt är det att jag betalar skattepengar till ”utredningar” som leder till förslag av den typen som FHI gjort här, då de i princip inte gjort mer än letat i forum befolkade av outbildade gymnasie-klassare, hittat lite bokstavskombinationer där som de samlat ihop, byggt en propaganda-text runt och sedan framstår de som duktiga.
   Kan jag få mina skattepengar tillbaka? Produkten jag fick för pengarna är uppenbart trasig…

    MagnusPublicerat den  1:07 f m - Jul 29, 2012

    Precis, ”att framstå” och att ”sända signaler” och att måla ut ”dödsknark” som fienden är viktigt, när det i själva verket är just de metoderna som leder till onödigt högt antal lidande och onödigt höga dödstal. Om en eller två generationer kommer man skriva mindre snälla saker om våra politiker och tjänstemän som ligger bakom allt detta, och som dessutom bedragit oss två gånger genom att dessutom ta ut skattepengar för misskötseln. Ouch.

    Mats RPublicerat den  11:57 e m - Jul 29, 2012

    ”Produkten jag fick för pengarna är uppenbart trasig…” Den meningen har alla förutsättningar att bli klassisk. Jag skulle ge vad som helst för att se ansiktsuttrycket hos nån ansvarig politiker då dom får det kravet mot sig 🙂

Lämna ett meddelande