• magnus.callmyr@gmail.com

Varför måste Drugnews fokusera på inkompetens?

Varför måste Drugnews fokusera på inkompetens?

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Varför måste Drugnews fokusera på inkompetens?

Mats RPublicerat den  4:19 e m - Jun 10, 2012

Det verkar vara mer regel än undantag att folk från RNS och IOGT uttalar sig under falsk flagg, i RNS fall så uttalar man sig hellre som narkotikapolis än som RNS:are, och i IOGT:s fall så är ledamot i socialnämnden (S) Nyköping tydligen ”bättre” än (ordf?) i IOGT http://www.sn.se/asikter/debatt/1.1460915

    MagnusPublicerat den  4:43 e m - Jun 10, 2012

    Ja, det är märkligt att det ska vara så svårt att vara ärlig och öppen. Är det månntro en panikkänsla över att man håller på att förlora debatten? Och att debattören är ordf i lokala IOGT förklarar ju varför denne insändarskribent använder sig av så osakliga argument, samma källor som jag kommenterar bl a här… Suck…

Lämna ett meddelande