• magnus.callmyr@gmail.com

Om MDPV i Västerås och RNS narkotikapolitik

Om MDPV i Västerås och RNS narkotikapolitikHEMSIDAN UNDER OMBYGGNAD (inkl städning bland gamla inlägg)


Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Om MDPV i Västerås och RNS narkotikapolitik

Mats RPublicerat den  9:02 e m - Maj 26, 2012

Kanonbra bloggning av dig, har absolut inget att tillföra mer än att jag slås av RNS-polisens mindre smarta uttalande. Jag kan tydligen fortfarande bli förvånad över att det verkar vara så svårt att tänka längre än näsan räcker…

    MagnusPublicerat den  9:41 e m - Maj 26, 2012

    Hehe, tack, och visst är det roligt att trilla av stolen ibland. Däremot får det inte bli för ofta, nog inte bra för ryggen, så jag är lite selektiv med hur ofta jag kikar på RNS-relaterade saker.

MDPV i Västerås | Tobias BarkskogPublicerat den  12:12 e m - Jun 9, 2012

[…] Många av dem som uttalat sig pekar på att anledningen till den ökade användningen beror på en dom i högsta domstolen i höstas där farligheten och straffvärdet hos MDPV jämställdes med amfetamin. Den uppfattningen delas dock inte alls av Magnus Callmyr som i sin blogg om missbruk och beroende skrivit ett inlägg om MDPV i Västerås och RNS narkotikapolitik. […]

Lämna ett meddelande