• magnus.callmyr@gmail.com

Är Maria Larssons narkotikapolitik god eller ond?

Är Maria Larssons narkotikapolitik god eller ond?

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Är Maria Larssons narkotikapolitik god eller ond?

CarlPublicerat den  9:41 f m - Maj 23, 2012

Hej.

Jag har under ganska lång tid följt din site och sett hur du har svängt i din inställning, det har varit en spännande resa att följa. Jag tycker du skriver bra och tydligt. I början när jag hittade din site, var jag ganska negativ till den hållning du förde fram, senare när du svängde, blev man lite förvånad, för att sedan glädjas.

Jag undrar hur Maria och hennes likar klarar av att övertyga sig själva att de gör rätt? Att de står för det ”goda”, kanske du kan, som har varit på deras sida, hitta en bra förklaring. Tack för en bra blogg…

    MagnusPublicerat den  11:35 e m - Maj 24, 2012

    Tack för uppskattande ord! Japp, har sett dig bland besökarna länge, funderade ofta hur det kom sig att någon där du arbetar följde mina sajter (plural!).

    Sedan frågeställningen om hur detta etablissemang orkar se sig själva i spegeln, intressant fråga. Jag tror det handlar om att många har matats med bilden av det hemska knarket och den hemska knarkaren, och så tar man kortaste vägen och tänker ”bort bort” och när man tar bort det onda hemska finns ju mer gott och alltså är det en lätt sak att se sig i spegeln. Problemet är att det är än så länge bara i teorin som vi inte får mer problem med restriktiv hållning, och det är bara i teorin som bejerotska epidemitankar håller.

    Till sist, korrigering, jag har aldrig helt varit på deras sida då jag hela tiden haft synpunkter och kritik mot hur dessa behandlar individer med problem (dvs utan att ge adekvat vård och utan att införa adekvata strukturförändringar i övrigt).

Lämna ett meddelande