• magnus.callmyr@gmail.com

Kompetensnivå modell Jönköpings kommun

Kompetensnivå modell Jönköpings kommun

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Kompetensnivå modell Jönköpings kommun

Thomas BPublicerat den  11:00 f m - Maj 7, 2012

Det var tråkigt att höra. Jag är övertygad om att du hade blivit en bra chef för missbrukarevården i Jkpg. Det är synd att dom inte kan se kompetens och äkta engagemang. Det är dags för förändringar i synen på narkotika, beroende och missbruk av droger. Jag tror dock ändå att du gör en markant skillnad med din blogg, du öppnar ögonen på många. Även om det kanske inte hjälper dig ekonomiskt, vilket är synd. Du borde faktiskt få betalt för all tid och energi du lägger ner på detta. Betydligt mer än dom som får betalt för att arbeta med det på heltid.

Det var roligt och intressant att läsa dina tankegångar om att du har börjat förändra din syn på den svenska narkotikapolitikens förhållningssätt.

    MagnusPublicerat den  12:32 e m - Maj 7, 2012

    Tack för kommentar! Uppmuntrande! 😀

    Som tillägg kan ju nämnas att idag har Jönköpings kommun besökt min hemsida (igen), och vägen var att googla på ”Craig Nakken” och läsa inlägget om hans teorier, det skulle inte förvåna mig om någon stjärna i Jönköping kommuns missbrukarvård tycker att Craig Nakkens teorier ”makes sense”…

Linus, jur.stud.Publicerat den  9:51 f m - Maj 19, 2012

Betyg är offentliga handlingar och kan därför begäras ut – förutsatt att handlingarna inte omfattas av sekretess, vilket är föga troligt. Hör av dig till lärosätet.

/jur.stud.

Lämna ett meddelande