Geografin är förklaringen!

Sprid gärna texten vidare genom att dela på din Facebook-sida mm!
- -

Jag brukar ju skriva om att Folkhälsoinstitutet (FHI) är inkompetent, och inte ens har koll på senaste forskning inom deras ansvarsområde (sök på FHI/Folkhälsoinstitutet i sökrutan för den som är intresserad). Nu kommer förklaringen i lokaltidningen, det är ingen med kompetens inom området som vill arbeta i Östersund. Så nu öppnar FHI filial i Stockholm!

Jag tror inte det kommer att hjälpa särskilt mycket vad det gäller missbruksområdet. Myndigheten har såväl fel (dvs okunnig) personal från toppen och neråt, likväl som okunnig politisk styrning från Socialdepartementet, så det är kört oavsett var man lokaliserar sig.

Men storyn om hur man måste flytta verksamhet från Östersund till Stockholm är ju ändå lite underhållande. Jag är sjukt nyfiken på hur samtalet i Östersund går kring nyheten att en statlig myndighet måste återlokaliseras till Stockholm eftersom ingen kompetent tros vilja jobba i Östersund… Häpp.

Gillar du det du läst? Hjälp mig gärna genom att Swisha en liten summa till +46(0)723017517

och

Om du gillade texten - bidra gärna genom att sprida den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *