Besöksstatistik 1 år


Under ett år 1/4 2011 till 1/4 2012 har bloggen mätt besöksstatistik (blir nog 365,5 dagar). Under denna tid har 12 389 unika besökare gjort 21 350 besök här och läst 46 785 sidor. Besökare som surfar med Telia är vanligast, 4 627 besök.

Den mest frekvente myndighetsbesökaren kommer från Stockholms läns landsting med 106 besök, tätt följd av anställda inom Örebro kommun med 101 besök. Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning har gjort 42 besök, riksdag(sledamöter) har gjort 35 besök, Statens institutionsstyrelse har gjort 32 besök och Folkhälsoinstitutet 20 besök. Bland media har Expressen varit flitigast med 27 besök, Sveriges Radio kommer tätt efter med 26 besök och Sveriges Television var här 23 gånger.

Besökarna kommer självfallet mest från Sverige, den vanligaste staden är självfallet Stockholm men totalt har besökare från 269 av landets 290 kommuner varit här. Vid tillfälle ska jag ta reda på vilka 21 kommuner som inte är värda att besöka. Utländska besökare kommer från 74 olika länder (tur att Google translate ger en viss förståelse för innehållet), topplistan består av  England med 156 besök, följt av USA med 117 och Finland med 95. Andra intressanta länder är Thailand (19 besök), Jordanien (7 besök), Mexico (5), Kina (5), Colombia (3), Iran (3) och Burma (1).

Den mest besökta sidan är ”Om mig”-sidan, och det mest besökta inlägget är detta (761 sidvisningar). Googlesökningar på mitt namn är vanligast, 1 028 besök, följt av missbruksutredningen med 117 besök och på delad tredjeplats kommer Maria Larsson respektive nätdroger med 56 besök.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>