• magnus.callmyr@gmail.com

Nätdrogen Mefedron mer populär nu

Nätdrogen Mefedron mer populär nu

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Nätdrogen Mefedron mer populär nu

Karl-R MalmborgPublicerat den  8:47 f m - Mar 14, 2012

Tja Magnus! Det är alltid(Hitintill) kul att läsa det du skriver,även om jag kanske inte håller med om allt! Just det med ‘nät-droger’! Intressantast är ökningen i UK- efter förbud! Undrar om politiker funderar kring deras beslut! Som ex) finns väl inga politiker som skulle införa en hastighetsgräns på 10km/h för den skulla ingen tror jag efterleva!

    MagnusPublicerat den  2:31 e m - Mar 14, 2012

    Tja! Kul att du fortsatt gillar bloggen! Och jag efterstävar inte att alla ska hålla med mig om allt, dels tycker jag det är lite fjantigt att man måste tycka lika om allt i alla detaljer, dels tror jag att det t o m kan hjälpa och förbättra tillvaron om man får uppslag till diskussion (man kan ha en sån miljö utan att man tycker olika men själva ifrågasättandet av egna och andras tankar tycker jag är oerhört viktigt).

    Sedan detta med eftertanke, jag är helt övertygad om att politikerna tror (som i kyrkan) att om de inte haft förbudet skulle ökningen ha varit 250%, allt för många inom området har fortfarande föreställningen om att det handlar om en epidemi som lever ett eget liv och att det problematiska bruket inte har ett dugg med andra faktorer att göra. Om en politiker föreslog 10 km/h skulle denne bli ifrågasatt och granskad av media, när motsvarande sker inom missbruksområdet är det tyst med granskning. Märkligt.

Lämna ett meddelande