• magnus.callmyr@gmail.com

Kvalitetsjournalistik om nätdroger. Igen.

Kvalitetsjournalistik om nätdroger. Igen.

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Kvalitetsjournalistik om nätdroger. Igen.

    MagnusPublicerat den  4:47 e m - Jan 30, 2012

    Mmm, det var ju kreativt. Tjejen på kyrkan har ju rätt i att det är jätteproblem, men det vore kanske bättre om de ställde sig utanför kommunhuset och protesterade mot politikerna. Vem vet, det kanske kan bli en sjungande revolution som till slut samlas utanför riksdagshuset och sjunger så att politikerna där inne får ont i huvudet och måste ta tag i frågorna…

Vi förtjänar det. Skadeglädje är härligt! | Magnus Callmyr – om missbruk och beroendePublicerat den  4:28 e m - Jun 11, 2012

[…] om. Det senare utan framgång, Sverige föredrar att ha tulltjänstemän som inte har riktigt koll, journalister som hellre går på skvaller än fakta, experter som inte har riktigt koll, poliser som inte […]

Lämna ett meddelande