Desperation = World Federation Against Drugs (WFAD)

Desperationen bland försvararna av en ovetenskaplig repressiv linje blir allt tydligare. Idag noterade jag på Drugnews en länk till ”systern” WFAD, en länk benämnd ”Drug legalization chic” som gick till WFADs hemsida där ett litet inlägg med denna rubrik fanns och som bestod av i princip enbart en länk till en annan sida, mer om detta nedan.

WFAD, World Federation Against Drugs med den bizarra (svenska) länkadressen http://wfad.se, är som jag skrev en syster till Drugnews, bildad av IOGT och RNS (de repressiva organisationerna bakom Drugnews), och styrd av IOGT och RNS. I styrelsen för WFAD finns dels bossen för IOGT International, Sven-Olov Carlsson som tidigare arbetat för IOGTs ungdomsförening UNF, och dels RNS generalsekreterare Per Johansson. Samma folk, samma organisationer, samma människofientliga agenda. (Extra, notera särskilt presentationen av Per Johansson, ”Mr Johansson is a leading figure in the drug debate in Sweden”. Låt mig anta att det är RNS själva som gjort hemsidan för WFAD).

Nåväl, ovanstående länk om ”Drug legalization chic” går till ett politiskt konservativt magasin i USA, The American Spectator, där en krönikör som kallar sig för författare (han har skrivit dessa böcker, dvs en år 1987, beämnd ”Kreativ kaloriräkning för barn”!) har skrivit en krönika/insändare som Drugnews/WFAD/RNS/IOGT ville lyfta fram.

Det är en liten text som avslutas med orden ”Droganvändning är fel eftersom det är omoraliskt” (!!) och därför är legalisering fel. Ja, men så bra, då vet vi vilken syn som RNS och IOGT promotar, droganvändning är omoraliskt! Så kan man också bygga sina resonemang, själv föredrar jag att använda mig av fakta men så är jag inte heller medlem i RNS eller IOGT.

Om du gillade texten - bidra gärna genom att sprida den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *