• magnus.callmyr@gmail.com

Svenska myndigheter

Svenska myndigheter

Sorry you have no rights to view this entry!

Om du gillade texten - DELA i stället för att gilla!
admin

0 reaktioner på ”Svenska myndigheter

IllwillPublicerat den  4:16 e m - Sep 28, 2011

Talibanfetisch, eller?

Dessa människor är inte mer talibaner än Sverigedemokraterna är rasister/fascister/nazister (dock är vissa av dem sionister, vilket är rätt lustigt egentligen).

Tips: håll dig objektiv och skriv med klass, du vinner absolut ingenting på att använda sådana epitet. Om du har rätt (jag har ingen aning, kunde inte bry mig mindre om droger…jag har aldrig rökt en cigarett eller något annat och det var många år sedan jag drack alkohol senast) så tjänar du på att helt enkelt vara ”bättre” än…talibanerna.

Annars så har vi ju rätt många talibaner i Sverige numera, men jag antar att du inte vill diskutera inrikespolitik? 🙂

  MagnusPublicerat den  4:26 e m - Sep 28, 2011

  Jag är inte så säker på att vi har så många talibaner i Sverige, av det slaget du menar… Det vi däremot har är ett antal extrema fundamentalister inom RNS som är ointresserade av dialog/samtal och enbart intresserade av moralistisk repressivitet med självgoda glasögon, det tjänar ingen på. Liknelser med talibanerna tycker jag är rätt relevant. 🙂

MartinPublicerat den  4:26 e m - Sep 28, 2011

Intressant att du länkade den här artikeln och jag tänkte förmodligen samma sak som du i mitt stilla sinne när jag läste hur tullverket slog sig för bröstet och ord som ”succé”.
Det är lögn. Jag har inga konspiratoriska idéer bakom det konstaterandet mer än att jag vet att om någon påstår, att cannabisrökningen har skadats svårt eller ngn annan drog då är man ute och tutar. Däremot vissa grupper jagas mer än någonsin, som potentiella syndare, men missbruket är mer konstant nu och smuggling har inte minskat eller skadats. Däremot är den nog mer avancerad och påkostad än någonsin. De som åker fast är de utslagna missbrukarna. Ungefär som alla vet att Rune på bänken förmodligen köper hembränt, så åker de fast med sina droger. Tullen slår sig på bröstet och smugglingen fortsätter.
Och att det är så kan ju vara, men att man konsekvent försöker ”låtsas” att allt är bra…
Jag är född på 70-talet. När jag var i 20-års åldern fick jag höra om hur mycket droger det fanns på början av 70-talet av folk som arbetat med missbruk och jag var med om heroinskräckens peak omkring 1980 i medier och i skolans värld.
Men jag har sett mer spår av droger nu. 2011 än jag någonsin tidigare har sett.
Jag har sett överdoser på gatan i Norge. Cannabis, som vardagsmat i glesbygd och storstad och de tyngre drogerna som sprids på arbetsplatser.
Det finns inte en chans, att missbruket har minskat.

  MagnusPublicerat den  4:31 e m - Sep 28, 2011

  Nej, tyvärr är det ju så att missbruket fortsätter uppåt. Men myndigheter och en del andra organisationer med en ideologisk agenda är angelägna om att sprida bilden ”allt är bra” (har skrivit ett inlägg med den rubriken om det hela), det tjänar ingen på, förutom några politiker och företrädare för vissa organisationer (som RNS).

CatarinaPublicerat den  6:47 f m - Sep 29, 2011

Magnus, ja det var en utbildningsdag om droger i gråzonen. De påstår INTE att alla droger på nätet är lagliga, men de flesta droger som är ute för försäljning på nätet är ändock fortfarande inte klassade som olagliga. Du verkar ha ett hat mot de flesta myndigheter och organisationer. Kan inte gå med dig i det. Jag själv är med då i AMD. Det är ju inte så att vi inte själva ifrågasätter el är dumma i huvudet och sväljer allt okritiskt. Vet också att, om jag minns rätt nu om det du skrev, att det sägs att nätdrogerna inte är ett problem. Så är INTE fallet, vi hade ju den här utbildningsdagen för att bli informatörer om nätdroger just för att det är ett problem. Med på utbildningsdagen var FHI, åklagarmyndigheten och även ungdomspolisen som vet hur det ser ut på gatorna. Kan också säga det att RNS mfl, använder sig av Flaschback, Wikipedia mm, liksom du gör i din bok tex, för att få information. Sedan finns det ju även ett samarbete med NADIS och EMCODA.
Du är mycket kritisk, jag undrar vad du själv har för ideer om hur man ska förhindra drogmissbruk av nätdroger mm

  MagnusPublicerat den  11:51 f m - Sep 29, 2011

  Du får nog skilja på hat och kritik! Även om jag tycker mycket illa/ogillar en hel del myndigheter och organisationer som gör mer skada än nytta. T ex genom att sprida felaktig information. Ta bara det här med lagligheten, många av nätdrogerna är klassade, och är de inte klassade finns 1:a-aprildagen som betraktar alla substanser som olagliga tills de bevisats inte vara skadliga utifrån ett narkotikaperspektiv. Det finns ingen som helst anledning att ”skrämmas” med lagliga droger, om man inte vill spela på känslor så som just RNS gärna gör i narkotikadebatten, i stället för fakta. Varför tror du att det blir bättre av felaktig fakta, det verkar inte så okritiskt.
  Sedan FHI, ja, det är ju en myndigheter som jag flera gånger visat använder sig av såväl förvanskad som inaktuell som tvivelaktig faktabakgrund. Den andra organisationen har jag också visat ha en del övrigt att önska… vid några tillfällen… Och så detta med hur det ser ut ”på gatorna”, nätdroger är inte som gamla drogerna av flera skäl, det om något borde ju de ha lärt sig på Flashback…

  Vad det gäller mina ideer borde de ha framgått på bloggen, hålla sig till vetenskap och fakta så mycket som möjligt! Det är enda vägen som kan ge resultat.

Albert EngströmPublicerat den  6:33 e m - Okt 1, 2011

De är ju tallibaner för sutton, ty deras antiknarkpengar kommer från illegalt håll, nämligen de stora illegala företagen som pumpar in pengar i form av tvättat stål och mutor för att upprätthålla en narkotikapolitik som gynnar de illegala företagen, dvs tallibaner i grund och botten, ty Usama och grabbarna har inte bara monopol på knarket, de har gräsligt mycket pengar som de använder för att korrumpera hela finansiella system, och det finns inget system som är så enkelt att korrumpera som de få rester av ett gammalt statligt folkhem vilket finns kvar i den lilla miniekonomin sverige långt uppe i norran fjärran

Lämna ett meddelande