Torsdag – Flashback


Torsdagen ska ägnas åt Flashback, och då inte nätforumet flashback utan jag ska på Rotary-lunch. Det har jag varit på förr, många gånger, fram till ca 1998, då tog det slut. Och nu blir det flashback. Som synes nedan var undertecknad aktiv i Rotarys ungdomsförening, denna bild från ca 1997:


Då var jag chef på ett IT-företag, tjänade väldigt bra, bodde i en bostadsrätt på Östermalm, åkte utomlands några gånger per år osv osv. Nu ser det lite annorlunda ut. Jag ska dessutom hålla föredrag, men jag får iaf en gratis lunch för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>