Förtydligande om boken, bokhandelspris och Bokuspris


Jag kommer att uppdatera info om den självbiografiska boken jag gett ut, allt eftersom det kommer något. Just nu kan jag bara konstatera att den prisuppgift som finns till höger kommer från hur den lokala bokhandeln skulle prissätta boken. Jag har frågat bokhandlare här i Örebro vilket utpris de skulle ha, och jag vill inte konkurrera med den lokala bokhandeln. Det jag tjänar på boken är marginellt, det som är viktigare är att ”få ut budskapet”.

Jag tjänar mer om du handlar boken här, handlar du boken i bokhandeln eller på t ex Bokus är min inkomst densamma. Boken kostar dock minst på Bokus (fn). Om du följer denna länk och söker på mitt namn på Bokus kan du beställa den där i stället: Här kan du beställa!
// <![CDATA[

var uri = 'http://impse.tradedoubler.com/imp?type(inv)g(17415644)a(1870815)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('‘);
// ]]>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>