S – alliansen: 1 – 0

Jag är bra på att kritisera svensk missbrukarvård. Och den förtjänar mer kritik än vad jag skriver. Men det förtjänar också att skrivas om de goda förslagen. Ett sådant gott förslag lägger Socialdemokraterna med deras förslag att fortsätta LVM-vårdens ”Ett kontrakt för livet” (SvD).

Veronica Palm uttalar sig om att detta förslag innebär att alla har rätt till en andra chans i livet. Om Socialdemokraterna och Veronica Palm menar allvar med det så ska självfallet satsningen utökas och förfinas (vilket går) och även inkludera de som vårdas enligt SoL (även om de kanske inte är så många nu för tiden under nedskärningar utförda av såväl allians som de rödgröna).

Om du gillade texten - bidra gärna genom att sprida den!

0 reaktion på “S – alliansen: 1 – 0”

    1. Tor: Jag är inte riktigt med på vad du menar är att uppmuntra missbruk. Menar du att en vårdkedja är att uppmuntra missbruk?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *